Malzemeler:
- 6adet milföy hamuru
Kreması için:
- 1,5su bardağı süt
- 3 çorba karşığı un
- 1adet yumurta sarısı
- 5çorba kaşığı şeker
- 1çorba kaşığı margarin
- 2paket vanilin
Üzeri için:
- muz,pudra şekeri,çikolata rendesi
Yapılışı:
Milföy hamurlarımızı ortadan ikiye kesip tepsimize dizelim.Kabarmaması için üzerini çatalla delelim.180C de üzerleri pembeleşene kadar pişirelim.Diğer yandan tenceremize kremamızın tüm malzemelerini koyalım ve muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.Fırından çıkan milföylerimizin üzerine muhallebimizden sürüp muz ve çikolata rendesi ile süsleyelim.(resim2) İstenirse iki kat milföy kullanarakta hazırlayabilirsiniz.(resim1) AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder